Home

Per 1 januari 2021 is Fysiotherapie de Jong / Jaape na 40 jaar(!) overgenomen door Jasper Sierag en Frank Catsburg en zal verder gaan onder de naam Praktijk voor Fysiotherapie Moordrecht.

Op dit moment heeft de praktijk 2 behandellocaties in Moordrecht: op het Thorbeckeplein 19 en in het Gezondheidscentrum ‘De Hoeksteen’ aan de Burgemeester Brandtstraat 58. Op beide locaties zijn ook trainingsfaciliteiten, zodat men het gehele behandeltraject begeleid kan worden tijdens de revalidatie.

SONY DSC

Behandel- en trainingsruimte in Gezondheidscentrum ‘De Hoeksteen’
Onze praktijk is direct toegankelijk voor iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het kan daarbij gaan om een serie behandelingen maar ook om een eenmalig consult of advies.

De praktijk is direct toegankelijk. Dit houdt in dat in de meeste gevallen geen verwijzing meer nodig is van de huisarts of specialist. U kunt altijd contact opnemen met de fysiotherapeut als u er niet zeker van bent of u in uw geval wel of geen verwijzing nodig heeft.

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie. In dit register zijn alleen fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. Deze fysiotherapeuten zijn verplicht jaarlijks een minimaal aantal uren nascholingen te volgen om zo up-to-date te blijven van de ontwikkelingen op zijn/haar vakgebied.

Daarnaast is Frank Catsburg ook geregistreerd bij het NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie).

Onze praktijk is ook aangesloten bij het Schoudernetwerk SNGH en Parkinsonnetwerk