Ons team

Bij onze fysiotherapiepraktijk staan we voor u klaar als u klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat. Ons team van deskundige fysiotherapeuten biedt behandelingen, advies en eenmalige consulten. Bij ons kunt u rekenen op professionele en betrouwbare zorg. Wij stellen u graag voor aan ons team.

Frank Catsburg

Mijn naam is Frank Catsburg. Als fysio- en manueel therapeut behandel en begeleid ik mensen met klachten van het bewegend functioneren van hun lichaam. Mooi om te zien hoe het lichaam te beïnvloeden is naar functioneel herstel! Vanuit het Schoudernetwerk Groen Hart zie ik veel mensen met schouderklachten en via Parkinsonnet mensen met de ziekte van Parkinson.

Locatie Thorbeckeplein
Maandag 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Jasper Sierag

Hallo, ik ben Jasper Sierag. Ik ben algemeen fysiotherapeut met de specialisatie Dry needling en Crafta (Kaak- en hoofdpijnfysiotherapie). Naast deze specialisaties behandel ik veel sport gerelateerde klachten of blessures en begeleid ik mensen in verschillende (revalidatie)trajecten waaronder fibromyalgie.

Locatie Thorbeckeplein
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Yvonne Breedveld

Mijn naam is Yvonne Breedveld. Ik ben sinds 1986 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Naast mijn specialisatie Dry Needling heb ik mij uitgebreid verdiept in de behandeling van (zwangerschap gerelateerde) bekkenklachten, nek- en beenproblemen. Samen met de patiënt de klacht aanpakken is een mooie uitdaging voor mij.

Locatie De Hoeksteen
Maandag
Dinsdag
Donderdag