X_ParkinsonNet

De diagnose is gesteld: u heeft parkinson. Mogelijk heeft u al jaren klachten en heeft u veel onderzoek achter de rug. Wat de toekomst brengt is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat u de best mogelijke zorg en kwaliteit van leven verdient. En laat dat nu de reden zijn van het bestaan van ParkinsonNet en haar meer dan 3.400 aangesloten zorgverleners.

De ziekte van Parkinson vereist behandeling door zorgverleners van verschillende disciplines. Het vraagt om kennis en kunde over zowel de cognitieve als lichamelijke klachten. Maar bovenal vraagt het om persoonlijke zorg.

Over ParkinsonNet

“Het verschil maken voor mensen die leven met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme. De beste kwaliteit van leven en de best mogelijke zorg.  Dat is wat ons drijft. Dat is onze wereldwijde missie.”

Door de mens met parkinson centraal te stellen, samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren en expertise van zorgverleners te vergroten, faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van meer dan 3.400 parkinsonspecialisten. Op deze manier draagt ParkinsonNet bij aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg.

Bezoek de website voor meer informatie!

Bron: www.parkinsonnet.nl